Zrinjski: Pripreme u Međugorju

Trener Marinović doveo 28 igrača

Zrinjski
21.01.2016.
u 07:00

Brojna ekspedicija mostarskog Zrinjskoga jučer nešto prije podne stigla je na pripreme u Međugorje. Iako je jutro osvanulo hladno, u podne je Međugorje bilo obasjano suncem. Tu će se plemići na Sportsko-rekreacijskom centru Circle International idućih dana pripremati za proljetni dio prvenstva. Kako smo doznali od trenera Vinka Marinovića, u poznatom međugorskom Sportskom centru ostaju na pripremama do 28. siječnja.

Dobri uvjeti

- Program se zasniva na igri, odnosno na radu s loptom. Imat ćemo sigurno dobre uvjete kako bismo odradili sve što smo zamislili. Moći ćemo raditi kvalitetne treninge na travi, što je vrlo bitno, kazao nam je na početku kraćeg razgovara kormilar plemića Vinko Marinović. Po njegovim riječima, za sada je dogovorena i jedna prijateljska utakmica koja će se odigrati s Osijekom 26. siječnja u Međugorju. Od stratega plemića doznali smo kako je Filip Lončarić, vratar Zrinjskoga, dobio ponudu iz Tromsa (Norveška). U tijeku su pregovori i najvjerojatnije će potpisati za ovaj klub, tako da bi u tom slučaju vratar Nikola Vasilj ostao na pripremama s nama. On je bio na posudbi u Branitelju.
Od ostalih promjena mostarski trener je kazao kako je Radeljić otišao na posudbu u Vitez. Dodao je kako i Vukomanović može otići na posudbu.

Pripreme idu po planu

- On je sada s nama u Međugorju, ali se može dogoditi da ode na posudbu, dodao je Marinović. - U Međugorje sam doveo 28 igrača, zajedno s vratarima. Stanje u momčadi je dobro. Ozljeda nema. Pripreme do sada idu po planu. Najvjerojatnije neće biti prinova, mjesta u momčadi su popunjena kvalitetnim igračima. U poslijepodnevnim satima plemići su odradili na SRC ‘Circle International’ i prvi trening. Nakon Međugorja plemići idu u Istru gdje će na ‘Istria Winter Cupu’ pokušati ponoviti prošlogodišnji uspjeh i opetovano osvojiti ovaj turnir. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije