STRAŠAN DVOJAC

Transfer koji će odjeknuti svijetom! Dovode Mandžukića i još jednu veliku zvijezdu

Reuters/Pixsell
07.08.2019.
u 18:38

Manchester United će do kraja prijelaznog roka u Engleskoj, a to je sutra, pokušati dovršiti Mandžin transfer, ali i dovesti Garetha Balea, pišu engleski mediji.

Propala je ideja Manchester Uniteda da iz Juventusa dovede Paula Dybalu i Marija Mandžukića, a riješi se Romelua Lukakua, no crveni vragovi nisu odustali od hrvatskog napadača. 

Štoviše, Manchester United će do kraja prijelaznog roka u Engleskoj, a to je sutra, pokušati dovršiti Mandžin transfer, ali i dovesti Garetha Balea, pišu engleski mediji. A o ovoj se temi oglasio i bivši napadač Uniteda Louis Saha.

- Mandžukićevo iskustvo moglo bi biti od iznimne važnosti za povratak Uniteda među četiri najbolje momčadi i to bi bilo izvrsno pojačanje. Momčadi treba netko takav tko bi inspirirao ostatak momčadi. Zna što je potrebno i zabijao je gdje je god igrao - rekao je Saha pa Mandžu usporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem. 

- Njegov transfer bio bi sličan onome kada je klub doveo Ibrahimovića. On je tip igrača kojega ostali poštuju i vodio bi ekipu. A dovođenje Mandže i Balea kojega je otpisao Real Madrid svakako bi izazvalo senzaciju u nogometnom svijetu. - Nije mi jasno da United nije pokušao odmah iskoristiti Baleovu situaciju u Realu i dovesti ga. Ljudi kažu da je sklon ozljedama, ali on je igrač koji sam može dobiti utakmicu - rekao je Saha. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije