obilježen 75. rođendan kluba

Tradicionalna "Plava noć" u Širokom Brijegu okupila 500 uzvanika

16.02.2023.
u 08:43

Donatorska gala svečanost okupila je 500 uzvanika među kojima su bili sponzori, prijatelji, navijači i simpatizeri kluba.

Na tradicionalnoj ”Plavoj noći” Nogometnog kluba Široki Brijeg obilježen je 75. rođendan širokobriješkog kluba.

Donatorska gala svečanost okupila je 500 uzvanika među kojima su bili sponzori, prijatelji, navijači i simpatizeri kluba.

Organizatori su uveli su brojne zanimljive novine, pa je tako na početku upriličen spektakularan ulazak stručnog stožera i igrača praćen prskalicama, svjetlosnim te glazbenim efektima.

Organiziran je izbor za najbolji gol polusezone 2022./2023. Gosti „Plave noći” izabrali su gol iz slobodnog udarca Bože Vukoje na domaćoj utakmici protiv Slobode (2:0). Drugi je bio gol istog igrača koji je postigao na Grbavici u posljednjim sekundama utakmice protiv Željezničara (1:1), a treće mjesto zauzeo je gol Daniela Lukića s utakmice protiv Igmana u gostima (0:1).

Na početku večeri nazočnima su se obratili predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Željko Gugić i gradonačelnik Širokoga Brijega i član Upravnog odbora kluba Miro Kraljević.

Umirovljeni hrvatski nogometni sudac Mateo Beusan uručio je poklon direktoru NK Široki Brijeg Josipu Bevandi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije