Igračka legenda Rome

Totti bi se mogao vratiti u Romu u ulozi potpredsjednika ili tehničkog direktora

24.09.2020.
u 18:54

Igračka legenda Rome 43-godišnji Francesco Totti mogao bi se vratiti u klub u ulozi potpredsjednika ili tehničkog direktora, objavili su talijanski mediji.

 Iako još nije razgovarao s novim vlasnikom kluba Danom Friedkinom, talijanski mediji navode kako se Totti u posljednje vrijeme više puta sastao sa izvršnim direktorom Rome Guidom Fiengom, javlja Hina. 

 Totti je cijelu igračku karijeru proveo u Romi (1992–2017) za koju je u 786 nastupa postigao 307 golova. Nakon završetka igračke karijere u klubu je preuzeo je poziciju tehničkog direktora. No, u lipnju prošle godine napustio je Romu, kazavši da nije dobio priliku operativno sudjelovati u radu kluba, te da je otvoren za povratak, ali pod drugim vlasnicima.

 U kolovozu ove godine došlo je do promjene vlasništva, američki milijarder James Pallotta za 600 milijuna eura prodao je klub Danu Friedkinu, američkom poduzetniku čije se bogatstvo procjenjuje na četiri milijarde dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije