Sjajni Ivan

Tottenhamu fali Perišić: "Sad bi nam bio starter"

Ivan Perišić
02.12.2023.
u 14:58

Tottenhamova momčad posljednjih tjedana su toliko poharale ozljede da je cijela jedna postava nedostupna menadžeru Angeu Postecoglouu. Neki od njih su daleko od povratka, poput Ivana Perišića, koji zbog operacije koljena vjerojatno neće igrati do kraja sezone.

Upravo za njim zavapio je bivši igrač Tottenhama David Howells u The Spurs Show Podcastu, u kojem je nahvalio hrvatskog veterana za igre na početku sezone i ustvrdio da bi do sada vjerojatno već bio starter da mu na treningu nisu stradali križni ligamenti.

"Ljudi zaboravljaju na ozljede s početka sezone, Manora Solomona i Perišića, obojica su veliki igrači", rekao je Howells. "Solomon je započeo nekoliko utakmica prije ozljede, a Perišić je izgledao stvarno dobro ulazeći s klupe i bio bi starter na posljednje tri, četiri utakmice."

Cijela postava ozlijeđenih

Uz Perišića i Solomona, na Tottenhamovoj listi ozlijeđenih trenutačno su Richarlison, Son, Maddison, Sessegnon, Sarr, Bentancur, Phillips, Van de Ven i pričuvni golman Whiteman, pa bi se zaista mogla složiti cijela postava od igrača na koje Postecoglou ne može računati. 

Neki od njih, poput Maddisona i Bentancura, neće se vratiti nogometu do kraja godine, a Perišić možda ni do kraja sezone, kad mu istječe ugovor. Engleski novinar Nizaar Kinsella ovog je tjedna objavio da Perišić više vjerojatno neće zaigrati za Spurse. Očekuje se da će se 34-godišnji krilni napadač na ljeto vratiti u Hajduk, piše Index.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije