Tomislav Tomić Jedan od boljih domaćih veznjaka bez ugovora čeka nove ponude

Tomića “mjerkaju” klubovi iz Austrije i Poljske

03.08.2020.
u 17:03

Nekadašnji veznjak Zrinjskog u Sloveniji je imao dobru sezonu. Iako je njegova Olimpija ostala bez naslova prvaka u posljednjem kolu, u izravnom srazu s Ciljem (2:2) Tomićeve dionice su i prošle godine rasle.
Imao ponudu za produljenje
- Imao sam ponudu Olimpije za produljenje ugovora, ali mi to više nije odgovaralo. Klub se već riješio velikog broja igrača i u iduću sezonu ulazi s manjim proračunom. U momčad je stigao i novi trener, tako da mi sve to više nije imalo smisla - kazao nam je Tomislav Tomić, koji je na kraju sezone uvršten u najboljih 11 slovenske lige:
- Drago mi je zbog tog priznanja. To je priznanje za svaki trening i utakmicu koju sam prošao u toj sezoni, trudio sam se puno i sigurno je kako ovakvo priznanje godi - dodao je.
Tomić je slobodan nogometaš na tržištu, istekao mu je ugovor. Trenutačno se odmara kod kuće, ali prati nogometne okolnosti u Premijer ligi BiH. Nas je “ispitao” sve što se dogodilo na prvenstvenoj utakmici Zrinjskog i Olimpika. Dojam je iz razgovora bio kako je pratio i sve ostale utakmice. Na upit je li možda dobio kakav poziv iz Zrinjskog, odgovorio je:
- Bilo je upita iz Premijer lige BiH. Zvala su me dva kluba, iz Zrinjskog nije bilo poziva. Ipak, u ovom trenutku želja mi je ponovno odlazak u inozemstvo. Sada nemam važeći ugovor pa bih možda i lakše mogao pronaći neki bolji angažman - dodao je Tomić, koji ipak nije isključio povratak na bh. travnjake.
Inozemne ponude
- Za sada je bilo nekih interesa i upita iz poljske i austrijske 1. lige. Možda bude i konkretnih ponuda u tom smjeru. Ipak, znate kako to ide u nogometu, klubovi također gledaju svoj interes. Dok se ne stavi konačni potpis, svašta se može promijeniti. Da mi kojim slučajem propadnu sve opcije, naravno da bih se vratio u domaći nogomet - dodao je na koncu razgovora Tomić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije