Posušje

TKD prvaci FBiH u Posušju

02.05.2018.
u 10:00

Proteklog vikenda u Posušju se okupilo 19 juniorskih i seniorskih taekwondo prvaka Federacije Bosne i Hercegovine u 2018. godini. Organizator okupljanja je Taekwondo savez Federacije Bosne i Hercegovine pod vodstvom predsjednika Samira Šarića, a domaćin je bio Taekwondo klub Poskok iz Posušja.

Pod vodstvom trenera federalnog Saveza Petra Bobana i Ibrahima Kolje sportaši su odradili dva treninga - atletski trening odrađen je u izletištu Tribistovo, a drugi u Taekwondo domu Poskok.

- Jedan od razlog ovog okupljanja je nastup na dvama međunarodnim natjecanjima u Zagrebu i Prijedoru, gdje će 10 izabranih kandidata, koji su sudjelovali na okupljanju, predstavljati federalni Savez. Drugi razlog je okupljanje najboljih natjecatelja iz Federacije Bosne i Hercegovine na jednom mjestu uz potporu predsjednika Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine Augusta Orlovića, ističu u Taekwondo klubu Poskok iz Posušja. Cilj TKD saveza Federacije Bosne i Hercegovine je da ovakva okupljanja postanu uobičajena praksa Saveza te da se prvaci Federacije Bosne i Hercegovine svake godine okupljaju na nekom drugom mjestu na ovakav način, uz sport i sportsko druženje, što će rezultirati još boljim uspjesima. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?