Problemi

Tino Sven Sušić zbog loših igara prebačen u drugi tim Genka

16.02.2017.
u 08:00

Tino Sven Sušić prolazi kroz jako teško razdoblje u svojoj nogometnoj karijeri.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine prebačen je u drugi tim Genka, nakon što se nije pokazao u prethodnim utakmicama kao pojačanje ovog trofejnog belgijskog kluba.

Sušić je prije pola godine prešao iz Hajduka u Genk za dva milijuna eura i od njega se mnogo očekivalo u Belgiji, međutim, u belgijskom prvenstvu odigrao je petnaest utakmica i nije postigao ni jedan gol niti upisao asistenciju.

Od posljednjih šest utakmica Genka propustio je četiri, a nakon što protiv Beverena nije napravio ništa za 90 minuta, preselio se u drugi tim.

- Tino Sven Sušić nije ozlijeđen i nema fizičkih problema. Jednostavno, to je stvar izbora, rekao je Albert Stuivenberg, trener te belgijske momčadi.

Reprezentativca Bosne i Hercegovine prije odlaska u Belgiju milimetri su dijelili od minalskog Intera, a sada je u drugom timu kluba koji se nalazi na sredini ljestvice belgijskog prvenstva. Ako se ništa ubrzo ne promijeni, mogao bi izgubiti i status reprezentativca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?