Hummels:

Teškog srca napuštam Borussiju, ali vraćam se svojoj obitelji

Mats Hummels
11.05.2016.
u 09:23

Kapetan Borussije Dortmund Mats Hummels će sljedeće sezone nositi dres Bayern Münchena s kojim je dogovorio petogodišnju suradnju. Njemački se reprezentativac tako nakon sedam godina vraća na Allianz Arenu, a o svoju je odluku odlučio objasniti navijačima putem društvenih mreža.

"Nakon što je najavljen moj transfer u Bayern, volio bih to objasniti malo detaljnije. Kao što možete i zamisliti, posljednji su tjedni za mene bili jako teški jer sam morao donijeti najtežu odluku u životu. Na kraju sam se odlučio na novi izazov, a iznad svega za svoj rodni grad u kojem mi živi obitelj i mnogi prijatelji," napisao je Hummels i dodao:

"Razumijem da je mnogima teško shvatiti moju odluku. Ali nakon osam i pol uistinu sjajnih godina u Dortmundu došlo je vrijeme da i ja pokušam nešto novo. Teškog srca napuštam momčad i klub u kojem sam rastao i s kojim sam imao priliku proslaviti sjajne uspjehe."

Mats Hummels se u svojoj poruci zahvalio svim navijačima Borussije Dortmund, onima koji su mu slali poruke u kojima su ga molili da ne napušta klub, svim ljudima u klubu i suigračima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije