Eduardo:

Tek su mi 33, mogu zabijati još pet godina, ali reprezentacija je gotova priča

Eduardo
04.05.2016.
u 15:04

Eduardo da Silva zabio je dva gola u pobjedi Šahtara nad najvećim rivalom kijevskim Dinamom i ponovno podsjetio na svoje najbolje dane. Iako nema veliku minutažu u ukrajinskom klubu, svaku priliku koju dobije, odlično iskoristi. Praktički je odlučio najveći ukrajinski derbi na kojem je bilo uobičajeno vruće uz tučnjave i crvene kartone. 

"Sve je to normalno u derbijima, rivalitet Šahtara i Dinama je golem. Međutim, nakon utakmice se sve smirilo. I s Vidom sam se izgrlio i srdačno pozdravio, nema nikakvih repova. On je odličan dečko, srčan, dobri smo si", rekao je Eduardo za Sportske novosti. 

Ove sezone Dudu je zabio 17 golova, što je najviše od odlaska iz Dinama. 

"Nije 17 nego 18! Uzeli su mi jedan, pripisali ga suigraču. Šalim se, nije važno, zadovoljan sam brojkama, pogotovo što i nemam preveliku minutažu. Osjećam se odlično, zdrav sam spreman i zabijam u odličnom klubu. Ne razmišljam ni približno o kraju, tek su mi 33 godine. Sve ovisi o zdravlju, a što se golova tiče, taj osjećaj ne možeš izgubiti, mogu zabijati još pet godina na vrhunskom nivou. Tako se sad osjećam", rekao je Eduardo koji se po svakom bljesku ponovno pojavljuje i kao potencijalni povratnik u reprezentaciju:

"Nema smisla to komentirati pa i neću o toj temi!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije