VELIKA TRAGEDIJA

Talijanski nogometaš (24) pronađen u kanalu. Šetao je ulicama Amsterdama i odjednom nestao

Gabriele Gallani
Twitter/Fanpage
23.05.2023.
u 20:22

Šok i nevjerica vladaju u Italiji zbog smrti mladog nogometaša

Gabriele Gallani (24), kapetan talijanskog niželigaškog nogometnog kluba ASD Piccardo Traversetolo preminuo je u subotu u Nizozemskoj.  Kako prenose strani mediji, Gallani je s društvom bio u Amsterdamu, a upao je u kanal. Pripadnici Hitne pomoći uspjeli su nogometaša izvući iz kanala, te je helikopterom prebačen u bolnicu u kritičnom stanju, no ondje je nažalost preminuo.

Navodno je Gallani hodao iza svojih prijatelja, ali je iznenada nestao u dijelu grada zvanom Klovenirsburgwall. Gallani je idućeg tjedna trebao predati magisterij iz inženjerstva na Sveučilištu u Parmi, a paralelno sa studijem krenuo je na praksu u Lamborghini, navodi Marca. Upravo se kapetan kluba ASD Picardo Traversetolo oglasio emotivnom porukom na društvenim mrežama.

- Tihi vođa na terenu, prijatelj svojim suborcima, momak dobrog srca i puno poštovanja."Zauvijek ćemo te nositi u našim srcima. Zbogom, Gabri - stoji u priopćenju.

 

 

- Smrt Gabriela Galanija je neobjašnjiva: nije pio, nije pušio, bio je sportaš i izvrstan plivač - rekao je Prampolini.

Nakon očevida bit će poznato više detalja o ovoj tragediji.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?