"22. Livno Open"

Taekwondoisti iz HBŽ-a osvojili 32 medalje

23.10.2017.
u 13:12

Na međunarodnom turniru u taekwondou "22. Livno Open" održanom tijekom vikenda u Livnu za uzraste mlađih kadeta, kadeta i juniora ekipno je bio najbolji TKD Marjan iz Splita.

Livanjski TKD "Magone" je ekipno zauzeo drugo mjesto s osvojenih 16 medalja, i to 4 zlatne, 6 srebrnih i 6 brončanih dok je treću poziciju izborio TKD "Zadar" iz Zadra.

Na ovom najstarijem turniru u Bosni i Hercegovini i drugom u Republici Hrvatskoj nastupilo je ukupno 320 natjecatelja iz 35 klubova s teritorija BiH i RH.

U kategoriji mlađih kadeta TKD "Magone" je zauzeo treće mjesto, a isto mjesto zauzele su i kadetkinje spomenutog kluba, dok je njihovim juniorima pripalo drugo mjesto.

Iz Livanjskog kluba najavljuju da je pred njima mjesec velikih turnira, i to od 2. do 5. studenog Europsko juniorsko prvenstvo na Cipru (Larnaca), zatim od 10. do 12. studenog Balkansko prvenstvo u Turskoj (Edirne) te od 11. do 12. studenog Croatia Open G1 turnir u Hrvatskoj (Zagreb).

Na istom turniru Tomislavgradski TKD  Koryo izborio je tri odličja od čega dva brončana i jedno srebrno, dok je TKD "Buško blato" s prostora Buškog jezera osvojio 13 odličja, dva zlatna, tri srebrna i osam brončanih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije