JK Hercegovac

Svi mladi natjecatelji došli do medalje

JK Hercegovac
20.01.2016.
u 07:15

JK Hercegovac svoj je prvi turnir u novoj godini odradio u Zagrebu u organizaciji JK Panda Zagreb. Na turniru je sudjelovalo 500 natjecatelja iz 50 klubova iz 9 europskih zemalja, piše Večernji list BiH.

Veliki uspjeh

Svi natjecatelji JK Hercegovac su došli do pobjedničkog postolja, što je obećavajući početak nove natjecateljske godine. Osvajači medalja iz Zagreba; zlato: Nina Artuković; srebra: Anja Marić, Danica Jurić; bronce: Danica Jurić, Anđela Jurić (dvije medalje), Andrea Lončar i Rafael Šunjić.

- Početak nove sezone je uvijek težak i potreban je novi proces prilagodbe našim natjecateljima s obzirom na to da su posljednji put natjecateljski džudo osjetili prije više od mjesec dana, tako da možemo biti zadovoljnim rezultatima iz Zagreba. Isto tako smo svjesni kako ima prostora za napredak, ali ovo je razdoblje kada se brusi forma za najvažnija natjecanja u sezoni (državna prvenstva, balkanska prvenstva te Europsko prvenstvo). Posebno bih istaknuo srebrnu medalju Anje Marić kojoj je ovo prvo natjecanje nakon stanke od pet mjeseci zbog ozljede, kazali su nam iz JK Hercegovac.

Klizanje na ledu

Nakon turnira natjecatelji su ostali još jedan dan u Zagrebu te su imali priliku posjetiti znamenitosti grada, te zagrebačku Arenu, klizati na ledu i posjetit grad Skradin i njegovu tvrđavu.
Iduće natjecanje za džudaše Hercegovca je početkom veljače u Crnoj Gori, tj. u Herceg Novom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?