Mostarski gradski derbi opet donio velika uzbuđenja

Sve otvoreno, uzvrat će biti još uzbudljiviji

velez
13.03.2015.
u 11:04

Velež je u nešto boljoj rezultatskoj poziciji uoči uzvrata četvrtfinala Kupa BiH. Rođeni su kod Zrinjskog uspjeli i uz slabiju izvedbu, uz nešto sreće, te preko raspoloženog vratara Bobića u zadnjim minutama, izvući 2:2, što je dobar rezultat za uzvrat.

U Veležu zadovoljni

Ipak, ako se ponovi slična utakmica i Zrinjski opet nametne svoju igru, teško bi bilo očekivati da plemići neće proći dalje. Plemićima je nedostajalo malo sreće da Veležu zabije još nekoliko pogodaka. Upravo zbog svega toga će uzvrat mostarskih rivala i biti zanimljiv. Nakon utakmice, trener Veleža Nedim Jusufbegović bio je zadovoljan: - Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom igrača, ali moglo je i bolje. Igrali smo protiv jake momčadi koja je realno diktirala ritam. Zadavali su nam probleme dugim loptama, a to je nešto što dugi niz utakmica nikako ne možemo riješiti.Mi smo prigode vrebali iz kontri. Možemo biti bolji, ali sve u svemu, zadovoljan sam - kazao je trener nogometaša Veleža koji je dodao kako je njihov protivnik i dalje favorit: - Očekujem tešku utakmicu u uzvratu. Sve je otvoreno. Mi se nakon ove utakmice imamo čemu nadati. Oni su prvaci i jesu favoriti, ali naši izgledi su sada povećani za pet posto - zaključio je Jusufbegović.

Napadačka igra

Kada je Zrinjski na otvaranju sezone pobijedio 2:0 momčad Slavije, izostala je dobra igra. Sada je momčad bolje igrala, ali je izostao rezultat. Zrinjski je dao više u ovom susretu, osim pogodaka propustio i nekoliko prilika, promašio je jedanaesterac... - Mislim kako smo odigrali jednu odličnu utakmicu i zadovoljan sam s momcima jer smo imali puno prigoda, zicera, iako smo promašili jedanaesterac. Žao mi je jer su momci željeli pobjedu, ali ovo je samo prvi dio, u uzvratnoj utakmici za sedam dana u Vrapčićima probat ćemo napraviti sve kako bismo prošli u polufinale - kazao je trener Zrinjskog Mišo Krstičević. - Igrat ćemo napadački i otvoreno te pritisnuti Velež i u uzvratu, ali i paziti da nas ne kazne brzom kontrom - dodao je Krstičević koji je još kazao kako je na ovom susretu odmarao Nikolića, te kako se u prvenstvu u kombinacije vraćaju Đurić, Radeljić i Todorović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije