Trener Širokog Denis Ćorić

“Sve ćemo podrediti Čeliku, shvatit ćemo ga krajnje ozbiljno”

BiH,05.11.16.Mostar,Stadion Bijeli brijeg  Prvenstvena utakmica   Zrinjski - Siroki Photo:Stojan Lasic
16.11.2016.
u 10:00

Nakon 17. turnira Gojka Šuška na kojemu su osvojili samo 3. mjesto i kratkotrajnog odmora, nogometaši Širokoga Brijega vrijedno se spremaju za nastavak prvenstva. Do kraja ih čekaju utakmice protiv Čelika u nedjelju na Pecari, zatim gostovanje kod Krupe, te u posljednjoj utakmici sezone još jedna domaća utakmica, protiv Mladosti:

- Za sada razmišljam samo o Čeliku. Sve ćemo mu podrediti, jer su Zeničani nakon pobjede protiv Olimpica “dobili krila” i sigurno nam pripremaju iznenađenje. Ima Čelik dobre i loše osobine. Dobre ćemo pokušati neutralizirati, loše iskoristiti, tako da iz njih izvučemo zaključke kako doći do cilja – pobjede i tri boda koja bi nas približila Ligi 6. Mislim da je Čelik znatno bolji sastav nego što bi se reklo po broju osvojenih bodova i mjestu na ljestvici. Gledao sam snimke nekih njihovih utakmica, jer ne želim ništa prepustiti slučaju, rekao nam je jučer uoči poslijepodnevnoga treninga trener Denis Ćorić:

- Imali smo trening i ujutro. Bilo je prilično hladno. Zato ni poslijepodnevni trening neće biti ubitačan, ali ni dugačak. Moramo se čuvati novih ozljeda. Stjepan Lončar već je izvan stroja – na njega, nažalost, ne računamo do kraja jeseni. Luka je Menalo ozlijedio mišić, dok Stefana Barića još muči ozljeda prepona. Ivan Krstanović izvan pogona je zbog žutih kartona. Na treningu nas je samo 16, pa bi bilo pogubno da još nekoga snađe kakva ozljeda, rekao nam je Ćorić i dodao:

- Bilo je puno utakmica u malo vremena, a posljedica su, kao i obično, ozljede. To je uz ostalo razlog što u planu nemamo prijateljske utakmice u stankama između prvenstvenih susreta. Iz 0:4 poraza protiv Croatije na Šuškovu turniru pouka je da ne smijemo nikoga podcijeniti. Pobjeda od 8:0 protiv Neretvanca obrazac je kako moramo i možemo realizirati prigode za gol...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije