jedna od najvećih sportskih manifestacija

Sutra počinje 11. izdanje Borsa Opena, prijavljeno oko tisuću sudionika

Borsa Open
Judo klub Borsa
03.11.2023.
u 08:47

Na Borsa Open prijavljeno je oko tisuću sudionika. Najudaljeni klub koji je doputovao u Mostar je Judo klub Taifu iz Kanade, a natjecatelji stižu iz čak 120 klubova i 26 zemalja.

Mostarski Judo klub Borsa organizator je "Borsa Opena", jedne od najvećih sportskih manifestacija u Bosni i Hercegovini, koja će se ove godine održati od 4. do 7. studenoga. Manifestaciju će u subotu otvoriti mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Na Borsa Open prijavljeno je oko tisuću sudionika. Najudaljeni klub koji je doputovao u Mostar je Judo klub Taifu iz Kanade, a natjecatelji stižu iz čak 120 klubova i 26 zemalja.

Borsa Open je najveće judo natjecanje za djecu u Jugoistočnoj Europi, a atraktivnije borbe biti će na rasporedu u nedjelju kada su u planu uzrasne kategorije do 15 i do 18 godina. Mlađe uzrasne kategorije do 11 i do 13 godine su u subotu, a svečano iznošenje zastava, kao i ceremonija otvaranja manifestacije biti će u subotu, 4. studenog u 13 sati u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg gdje će se dvodnevno natjecanje i održati, naveli su organizatori.

Nakon natjecanja bit će održan dvodnevni trening kamp, a odraditi će se četiri zajednička treninga. Na kampu će sudjelovati preko 60 judo klubova iz više od deset zemalja. Kamp će biti održan u dvorani osnovne škole u Rodoču.

Do sada je Borsa Open bio upriličen deset puta, a ovogodišnje 11. izdanje manifestacije organizira se nakon četiri godine stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije