MARCELO BROZOVIĆ

Suigrač razotkrio vatrenog: 'Pao je vozački ispit 25 puta!'

Marcelo Brozović
Luka Stanzl/PIXSEL
26.06.2023.
u 19:45

Epic Brozo blizu je odlaska u Saudijsku Arabiju kod Cristiana Ronalda, suigrači iz Intera polako se opraštaju od Hrvata

Čini se kako je samo pitanje vremena kako će hrvatski internacionalac Marcelo Brozović i službeno postati igrač saudijskog Al-Nassra i to za vrtoglav iznos novca. Tako bi bivši dinamovac trebao inkasirati 20 milijuna eura godišnje, a ugovor s bogatim saudijskim klubom trebao bi ga vezati do ljeta 2026. godine.

Ovu je vijest jučer u javnost plasirao talijanski novinar Gianluca Di Marzio, koji je naveo i kako je Brozovićev budući klub od Intera otkupio njegov ugovor za 23 milijuna eura. 

Svima je postalo jasno kako će Brozovićeva naredna destinacija biti Saudijska Arabija, a mnogi su se od njega već počeli da opraštaju na društvenim mrežama.

Jedna od oproštajnih poruka bila je posebno zanimljiva. Njezin autor bio je pričuvni golman Intera, iskusni Talijan Alex Cordaz, a odnosila se na činjenicu kako je popularni Broz čak 25 puta pao vozački ispit?!

- Pao je vozački ispit 25 puta, a prije finala SP-a pojeo je dvije kile salame i popio puno Coca Cole, ali je onda bez problema istrčao 15 kilometara. Igrajući za Inter također je bio nenadmašni maratonac iako je bio poznat po velikim nestašlucima izvan terena - napisao je Cordaz. 

Mnogima će ostati urezano u sjećanju kako je upravo Brozović tvorac revolucionarnog ležanja iza živog zida, čime se danas služe mnogi golmani kod slobodnih udaraca.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije