POKAZAO I FIGURU

Sudac ga prozvao debelim, igrač Dinama odgovorom 'zapalio' Instagram: 'Ništa, idem na dijetu'

Fran Brodić
Igor Kralj/PIXSELL
01.03.2024.
u 18:55

Strijelac jedinog pogotka u derbiju između Dinama i Rijeke svojom je rečenicom uputio jasnu poruku

Pogotkom Frana Brodića Dinamo je prošle nedjelje s 1:0 pobijedio Rijeku. Bilo je to na samom kraju utakmice, u 94. minuti iz jedanaesterca. Brodiću je to bio prvi pogodak otkako se vratio među plave dečke. Ne bi se o tom golu, ma koliko bio važan za Dinamo zbog borbe za titulu prvaka, pričalo i tjedan dana kasnije da nije bio dio velike afere s VAR-snimkama u hrvatskom nogometu.

U moru snimki koje su ovih dana objavljivane u seriji, svjetlo dana ugledala je i baš ta u kojoj je Dinamo poveo protiv Rijeke. Zanimljiva je bila komunikacija sudaca na terenu i onih u VAR-sobi. Nakon što je Brodić zabio, netko je, ne zna se još točno tko, rekao: "Vidi ovog Brodića debelog."

S te utakmice, već je jasno, glavni sudac Dario Bel počeo je psovati Boga nakon što je Rijeka zabila svoj gol početkom drugog poluvremena. Gol Mirka Marića naknadno je poništila VAR-soba zbog zaleđa igrača Rijeke, a ako je vjerovati Belu, on bi ga bio poništio zbog prekršaja. Tako je barem naveo u priopćenju kojeg je objavio Hrvatski nogometni savez, na inzistiranje Rijeke koja je tražila očitovanje o toj snimci.

No, netko je Frana Brodića nakon što je ovaj zabio pobjedonosni pogodak nazvao debelim, a Brodićeva današnja objava na Instagram Storyju postala je viralna. Brodić se slikao, pokazao svoje dobro izdefinirano tijelo i napisao: "Ništa, idem na strogu dijetu." U objavi je označio i svoju suprugu Ivonu koja je nutricionistica. Ona će mu, ne sumnjamo, biti od pomoći i dalje, kada je riječ o čuvanju tijela u optimalnoj formi.

 

Foto: Instagram

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije