MEČ STOLJEĆA

Sučelili se McGregor i Mayweather: Izgleda jadno, prebit ću ga!

26.08.2017.
u 08:50

- Floyd izgleda kao da je pun vode. Neće izdržati moj ritam, vjerujte mi. Nikad ga nisam vidio u slabijoj formi - rekao je McGregor.

Odrađeno je vaganje za meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr., na kojem je Irac imao kilogram i pol više od američkog boksača, ali je odmah i najavio kako će do sutra još puno više vratiti, piše Fightsite.

Meč je dogovoren za borbu na težini od 69.5 kilograma, a na kraju niti jedan boksač s time nije imao problema, nego su obojica na vagu stali ispod granice. McGregor je izvagao 69, čime je bio pola kilograma ispod spomenute granice, a nakon njega je na vagu stao Mayweather, koji je izvagao 149 lbs, odnosno nešto manje od 67.5 kilograma. To je Floydova normalna težina i nešto manje od kilograma ispod njegove najveće težine u karijeri, koju je postigao za meč protiv Miguela Cotta.

Nakon vaganja su se boksači sučelili, a onda i dali izjave. Mayweather je tijekom sučeljavanja bio miran, dok je Irac cijelo vrijeme govorio.

- Floyd izgleda kao da je pun vode. Neće izdržati moj ritam, vjerujte mi. Nikad ga nisam vidio u slabijoj formi - rekao je McGregor.

Izuzetno motivirani i samouvjereni McGregor je nakon toga izjavio kako Floyd izgleda jadno i ispijeno te kako je već sada potrošen. Za sebe je rekao kako je u sjajnoj formi te da bi sutra u ringu mogao imati gotovo deset kilograma više nego što je imao na vaganju. Znajući da Mayweather neće vraćati gotovo ništa, ovo je strašno velika razlika.

- Mečevi se ne dobivaju zbog težine nego zbog boksa. Ovo će biti McGregorova posljednja borba - rekao je Mayweathera.

Uglavnom, sve je spremno i ova dva borca sutra napokon ulaze u ring!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije