Otimaju se za njega

Subašić ponuđen dvostrukom prvaku Europe, žele ga i na Bliskom istoku

12.06.2020.
u 12:15

Danijel Subašić ovog je tjedna na društvenim mrežama potvrdio da će na isteku sezone napustiti Monaco, u kojem je proveo čak osam i pol godina.

"Nastavit ću igrati nogomet negdje drugdje. Možda daleko od očiju, ali s grbom Monaca blizu srca", rekao je Subašić u velikom intervjuu za francuski list Nice-Matin.

Odmah nakon objave krenule su medijske kalkulacije o tome gdje će Zadranin nastaviti karijeru pa portal Get French Football News piše o interesu brojnih klubova s Bliskog istoka, a grčki portal Sport24 tvrdi da je ponuđen Olympiacosu, ali uz važnu napomenu.

"Drugi izvori pojašnjavaju da se ne radi o Olympiacosu, nego o Nottingham Forestu, drugom klubu Olympiacosova vlasnika Evangelosa Marinakisa", piše u tekstu.

Forest je dvostruki europski prvak iz 1979. i 1980., ali u Premier ligi ga nije bilo od 1999. godine. Prekid sezone dočekao je na petom mjestu Championshipa s 10 bodova zaostatka za West Bromwichem Slavena Bilića, koji drži drugo mjesto za izravan plasman u Premier ligu, pa će promociju najvjerojatnije morati tražiti kroz play-off. Nad sedmoplasiranim Bristol Cityjem, koji je prvi izvan zone doigravanja, ima pet bodova prednosti, piše Index.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije