HRVATSKI VRATAR

Subašić: Na sigurnom smo, no osjećaj je grozan. Svi smo u šoku!

Danijel Subašić
Foto: Reuters/Pixsell
11.04.2017.
u 21:51

Umjesto da istrčimo pred krcati stadion i zaigramo Ligu prvaka, sjedimo šutke u svlačionici i razmišljamo kamo sve ovo skupa vodi - kaže Subašić

Poslije eksplozije u Dortmundu vratar hrvatske reprezentacije i Monacov čuvar mreže Danijel Subašić bio je šokiran. Utakmica Lige prvaka Borussia Dortmund - Monaco odgođena i igrat će se u srijedu u 18.45 sati.

- Živ sam, sve je dobro, dobili ste me u svlačionici, na stadionu. Baš smo se skidali i pripremali za zagrijavanje uoči utakmice, kad je u svlačionicu ušao trener Leonardo Jardim i rekao nam da se utakmica odgađa jer je jedan igrač Borussije ozlijeđen eksplozivnom napravom. Nismo sigurni tko je, navodno je riječ o Marcu Bartri, koji je odvezen u bolnicu - rekao je Danijel Subašić, piše 24 sata, te nastavlja:

- Mi smo na stadionu, na sigurnom, no osjećaj je grozan. Umjesto da istrčimo pred krcati stadion i zaigramo Ligu prvaka, sjedimo šutke u svlačionici i razmišljamo kamo sve ovo skupa vodi. Još ne znam hoće li se i kad uopće utakmica odigrati, no to je u ovom trenutku manje važno. Nadam se da će Bartra, ili bilo tko da je ozlijeđen, biti dobro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije