Pecara

Stvoreno je dosta prigoda, ali je problem bila loša realizacija

06.10.2015.
u 06:15

U pet utakmica od dolaska Muse na klupu, Široki je zabio 9 pogodaka, nije primio ni jedan

Prilično nezadovoljni vratili su se nogometaši Širokoga Brijega iz Lukavice, gdje su protiv Slavije osvojili bod u igri bez pogodaka. No, bolje bi bilo reći da su Širokobriježani u Lukavici "prosuli" dva boda.

Žal za golovima

Možda je najbolji komentar o utakmici dao trener Slavije Darko Vojvodić koji je rekao kako je "sretan s jednim bodom protiv znatno kvalitetnijega protivnika":

- Žalim zbog dva izgubljena bod. Rezultatom sam razočaran jer smo, osim na samom početku utakmice, imali premoć, posjed lopte, veliki broj prigoda. U drugim okolnostima bio bih zadovoljan bodom, ovako... Kakva korist što je pogodak u mreži Slavije 80 minuta "visio u zraku", kad ga Krstanović, Menalo, Wagner i ostali nisu zabili. Krstanović je u 90. minuti bio sam "kao mjesec" u šesnaestercu, ali je pogodio samo u vratara Lučića. Pri kraju je Vojvodić u igru uveo braniče čuvajući rezultat. Nema smisla žaliti što zbog ozljeda nisu zaigrali Pehar, Kožulj i Crnov, jer njihov izostanak ne bi smio biti hendikep. Oni koji su ih zamijenili, ravnopravni su članovi prve momčadi, rekao je za Večernji list BiH po povratku iz Lukavice trener Slaven Musa koji je igračima dao dvodnevno "voljno".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije