željko Musa

Strijelac najvažnijeg gola na prošlom Euru: ‘Nisam pogledao nijednu našu utakmicu, reći ću vam i zašto’

18.05.2020.
u 07:49

Njemačko prvenstvo je prekinuto, Musin Magdeburg ostao je na trećem mjestu i nažalost neće moći u Ligu prvaka. 

“Željko Musa, Željko Mus…”, pjevali su u jedan glas hrvatski rukometaši na putu do Trga bana Jelačića na kojem ih su ih dočekali navijači. S razlogom. Protiv Norvežana u polufinalu je ušao u povijest pogotkom u tko zna kojem produžetku za pobjedu i prolaz.

Musa se odmara u Zagrebu, za njega ove sezone rukometa više nema, a za RTL je otkrio zašto nikad nije pogledao nijednu utakmicu s tog Europskog prvenstva.

“Pogodak sam vidio nekoliko puta, ali utakmicu nisam nijednu gledao. Reći ću vam i zašto. Ne volim se baš gledati jer se onda previše kritiziram. Zadnja dva mjeseca sam se isključio, opustio i odmorio, ali je sigurno da još uvijek prolaze slike kroz glavu jesmo li mogli uzeti to zlato”, rekao je Musa koji u ovoj pauzi formu održava u zagrebačkom Maksimiru i na Sljemenu.

“Sigurno je da nam je dobro došla ova pauza. Pomogla nam je da se regeneriramo i izliječimo neke stare ozljede. Sad nam već fale natjecanja, taj stres i sve što nosi rukomet”, rekao je Musa.

Čestitke kapetanu

Njemačko prvenstvo je prekinuto, Musin Magdeburg ostao je na trećem mjestu i nažalost neće moći u Ligu prvaka.

“Bilo je još sedam kola do kraja, tako da sumnjam da bismo se mi probili na to mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Kiel je zasluženo prvak, čestitam našem kapetanu na tome”, iskreno je rekao Musa.

U Zagreb je stigao tek nekoliko sati prije velikog potresa 22. ožujka. Morao je skupa s obitelji u samoizolaciju 14 dana.

“Stvarno rijetko provodimo vrijeme u Zagrebu zajedno, ne možemo uskladiti školu i moje treninge i utakmice. Ovo je možda najduže da smo zajedno u Zagrebu”, priznao je Musa.

“Ako toga bude, bit će to jedan novi osjećaj koji ćemo morati prihvatiti. Morat ćemo igrati jer je to naš posao. Borit ćemo se i pridržavati pravila. jedino tako možemo uspjeti i vratiti sve na staro.

“Ova reprezentacija može puno, samo moramo ostati ovakvi. Ne smijemo igrati individualno, već djelovati kao kolektiv, to je ono što nas krasi”, zaključio je Musa.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?