UŽAS U KITZBÜHELU

Stravičan pad: Švicarac se razbio pred ciljem jureći 140 km/h

22.01.2021.
u 15:16

Ostao je nepomično ležati, a svi su mu odmah priskočili u pomoć te je utrka prekinuta

Stravične snimke obišle su svijet nakon što je tijekom utrke spusta na legendarnom Streifu u Kitzbühelu teško pao Švicarac Urs Kryenbühl.

Krv u žilama ledio je prizor kad je nesretni Švicarac pred ciljem nakon zadnjeg skoka i jureći brzinom od 140 km/h izgubio ravnotežu te pao, udario glavom i proklizao kroz cilj.

Ostao je nepomično ležati, a svi su mu odmah priskočili u pomoć te je utrka prekinuta. Vodeći Beut Feuz u nevjerici je gledao što se događa s njegovim sunarodnjakom.  

- Zaista se ne sjećam kad sam tako nešto vidio! Nakon ovoga nitko više ni nema volje za utrku - komentirao je, između ostaloga, Elias Kolega - u izravnom prijenosu na HRT-u.

Nakon ukazane pomoći helikopter ga je odvezao u najbližu bolnicu. Nismo u mogućnosti objaviti videozapis nesretnog pada zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Prema prvim informacijama, Kryenbühl je zadobio potres mozga, ali došao je k svijesti i reagira na podražaje. 

Dodajmo kako je prije Kryenbühla pao i Amerikanac Ryan Cochran-Siegle, ali je ubrzo utrka nastavljena do Švicarčeva pada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?