ŠESTI DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Počinje drugo kolo! Nema odmora, Vatreni treniraju za Kanađane

Vatreni
Goran Stanzl/PIXSELL
25.11.2022.
u 07:08

U 16.15 smo uživo u kampu Hrvatske nogometne reprezentacije u Kataru gdje pratimo konferenciju za medije reprezentativaca uoči Kanade, a pratimo i sva četiri susreta drugog kola te vam pripremamo reportaže i analize izravno iz Dohe.

Šesti je dan Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, a to znači samo jedno. U Arapskoj pustinji ostavljamo prvo kolo Mundijala i danas krećemo u drugo kolo. Nema odmora na prvenstvu, tako da su i danas na rasporedu četiri utakmice tijekom cijelog dana.

Bit će zanimljivije pratiti razvoj situacije nakon što su prvi bodovi već upisani, a osmina finala se bliži.

Evo što nas sve očekuje danas...

Prvi će na teren danas istčati Wales koji u skupini B od 11 sati želi stići do prve pobjede i to protiv Irana, momčadi koja je u prvom kolu poražena, dok je Wales izvukao bod s SAD-om.

Nakon njih, u 14 sati, nogometni teren rezerviran je za domaćina Katar koji je poražen na otvaranjju pa će svoju šansu tražiti protiv Senegala u skupini A.

U istoj skupini u poslijepodnevnom terminu od 17 sati Nizozemska igra s Ekvadorom. Obje momčadi imaju po 3 boda, stoga pobjeda znači velik korak prema osmini finala.

U večernjem terminu od 20 sati slijedi zanimljiv susret Engleske i SAD-a u skupini B.

Današnji raspored na SP-u

11:00 Wales - Iran

14:00 Katar - Senegal

17:00 Nizozemska - Ekvador

20:00 Engleska - SAD

Sva četiri susreta moći ćete izravno pratiti u prijenosu na portalu Večernjeg lista, a tijekom dana donosimo vam analize, aktualnosti i zanimljivosti iz Dohe odakle ćemo se i izravno uključivati. 

U 16.15 smo uživo u kampu Hrvatske nogometne reprezentacije u Kataru gdje pratimo konferenciju za medije reprezentativaca uoči Kanade, kao i trening od 17 sati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije