HRVATSKA - JAPAN

Što nas čeka danas? Hrvatska se bori za četvrtfinale, komentiramo s Ninom Bulom i uživo se javljamo iz Dohe

Hrvatska reprezentacija, Vatreni
Igor Kralj/Pixsell
05.12.2022.
u 07:07

Izabranici Zlatka Dalića stigli su do nokaut faze gdje ih čekaju Japanci. Susret je na rasporedu od 16 sati, naravno uz prijenos na našem portalu.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se na Svjetskom prvenstvu u Kataru bori za četvrtfinale. Izabranici Zlatka Dalića stigli su do nokaut faze gdje ih čekaju Japanci. 

Susret je na rasporedu od 16 sati, naravno uz prijenos na našem portalu. Naš reporter Tomislav Dasović je u Dohi i od jutra će izvještavati o hrvatskim navijačima. Uživo će se javljati i na Facebooku.

Za vrijeme utakmice u našem studiju bit će Nino Bule koji će komentirati izvedu vatrenih. Javljat ćemo se uoči utakmice, na poluvremenu i nakon susreta. 

U 20 sati na rasporedu je susret Brazila i Južne Koreje koji ćete također moći pratiti na našem portalu. Taj nam je susret posebno zanimljiv jer pobjednik u četvrtfinalu ide na boljeg iz susreta Hrvatske i Japana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije