Najnovija tetovaža

Srpski nogometaš Uroš Vitas tetovirao na vratu - Srna...

Foto: Instagram
25.04.2018.
u 16:08

Uroš Vitas prvo je šokirao tetovažem supruge Snježane preko cijelog tijela, a sada je na vratu stigla nova - Srna! Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ''fotku' je odmah stavio na Instagram

Srpski nogometaš Uroš Vitas (25) pažnju javnosti zaokupio je kad je na tijelu tetovirao suprugu Snježanu. 

- Uvijek će biti ljudi koji će tetovaže osuđivati ili podržavati, ali ja je nisam napravio zbog drugih, već zbog sebe. Samo ja znam koliko mi znači supruga. Ona mi je sve, ona mi je podarila i kćer  - priča Vitas i nastavlja:

- Smeta mi što se toliko piše oko moje, intimne stvari, pa neinformirani Englezi pišu da je u pitanju Andrijana, a to mi je sestra. Nisam  htio da se ta tetovaža toliko razvlači po društvenim mrežama, ali nije mi žao što sam tetovirao suprugu Snježanu, opet bih, prenosi 24sata.hr. 

Najnovija tetovaža na vratu posvećena je kćerkici Srni, a Uroš Vitas iskoristio je priliku i napravio simpatičnu fotku s bivšim kapetanom hrvatske reprezentacije Darijom Srnom, koji se odmah našalio na Instagramu:

'Nemam komentara', napisao je bivši kapetan Hrvatske.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije