REAKCIJE SUSJEDA

Srpski mediji oštro napali Nadala nakon pobjede nad Đokovićem: Licemjerje bez granica!

01.06.2022.
u 11:52

Španjolski tenisač Rafael Nadal plasirao se u polufinale Roland Garrosa nakon što je u sjajnom meču nakon četiri sata i 16 minuta borbe pobijedio Srbina  Novaka Đokovića sa 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 (4). Nadal je tako ostao u igri za 22. Grand Slam naslov pri čemu čak 14. na pariškoj "crvenoj zemlji".

Španjolcu je ovo bila 29. pobjeda u međusobnim susretima, Đoković ima jednu više, ali Nadal ima 11-7 prednost na Grand Slamovima. Bio je to fantastičan meč dvojice teniskih velikana u kojem je pobjeda zasluženo pripala petom tenisaču svijeta. A mediji iz Srbije oštro kritiziraju Nadala koji uoči meča žalio na ozljedu i govorio da mu je "svaki meč možda posljednji". Susjedi smatraju da je to bio dio psihološke igre. "Iako se danima priča i piše o Nadalovoj teškoj ozljedi, neizdrživoj boli i nemogućnosti da pruži sve od sebe, u maratonskom meču protiv Novaka svojim pokretima i udarcima lako je pokazao da je Španjolac vrlo fizički spreman i da nema poteškoća. Zato i ne čudi što veliki broj ljubitelja tenisa sumnja da je cijela priča oko Nadalovih ozljeda dio psihološke igre Španjolca. Nadal se mjesecima neprestano žali na ozljede, tvrdeći da zbog toga propušta turnire, a često najavljuje da mu se bliži kraj karijere.

Međutim, što više kuka, to je brže na terenu", navodi Kurir u tekstu pod naslovom "Licemjerje bez granica". "Đoković je ostao gospodin do kraja, ali njegovi navijači su poveli oštru polemiku je li Španjolac zaista ozlijeđen ili je sve ovo bio samo trik", piše Alo. Informer navodi da će Novak Đoković sada ostati bez prvog mjesta na ATP ljestvici: "Kolaps, katastrofa... Đoković ostaje bez trona! Slijedi bolan pad na ATP ljestvici!". "Od 13. lipnja, Đoković će biti treći tenisač svijeta, budući da će na ATP ljestvici ispred njega biti i Medvedev i Aleksander Zverev", navodi Mondo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije