BILI SU U KRIVU

Srpski mediji ismijavali su Hrvatsku prije Eura. Sada su promijenili mišljenje i posuli se pepelom

hrvatski rukometaši
Kai Pfaffenbach/REUTERS
13.01.2024.
u 18:39

Srpski mediji omalovažavali su hrvatske rukometaše prije početka natjecanja, smatrali su da su njihovi orlovi bolja momčad, što naravno nije niti blizu točno.

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je odigrala veličanstvenu utakmicu i razbila europskog doprvaka Španjolsku s nevjerojatnih 39:29. Tako je momčad Gorana Perkovca na najbolji mogući način otvorila europsku smotru i dokazala svima da je reprezentacija za najveće domete. 

Srpski mediji omalovažavali su hrvatske rukometaše prije početka natjecanja, smatrali su da su njihovi orlovi bolja momčad, što naravno nije niti blizu točno. 

- Raspad sistema u Hrvatskoj, Srbija je sad za njih sila: nekad redali medalje, sad mijenjaju ime i broje otkaze - pisao je srpski Mondo nekoliko dana prije početka Eura. 

- Hrvatska je u velikim, velikim problemima pred Europsko prvenstvo. Tim koji više ne želi da se zove Kauboji izuzetno je oslabljen. Već i prije vijesti o ozljedama Hrvatima je davano manje šanse nego Srbiji, a sad ih gotovo nitko ne vidi u borbi za medalje - dodao je isti portal. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije