srušio se na treningu

Srbijanski košarkaš Stevan Jelovac doživio jak moždani udar, liječnici mu se bore za život

16.11.2021.
u 17:46

Atenski AEK je izdao priopćenje u kojem je navedeno da je 32-godišnji Novosađanin doživio jak moždani udar, te da mu se liječnici bore za život

Povremeni košarkaški reprezentativac Srbije Stevan Jelovac je doživio jak moždani udar.

Iskusni krilni centar je zbog manje ozljede radio odvojeno od tima, a na posljednjem treningu AEK-a srušio se u dvorani nakon čega su intervenirali klupski doktori.

Jelovac je odmah hospitaliziran, a atenski AEK je izdao priopćenje u kojem je navedeno da je 32-godišnji Novosađanin doživio jak moždani udar, te da mu se liječnici bore za život, prenosi Klix.ba. 

"Stevan Jelovac je pretrpio jak moždani udar. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje kritično. AEK zahvaljuje svim prijateljima kluba i svima koji su odmah pritekli u pomoć našem sportašu, kao i na svim porukama podrške na društvenim mrežama. U ovim teškim satima, šaljemo veliku podršku Stevanu i njegovoj obitelji", navode iz AEK-a.

Jelovac je u Atenu došao pred početak ove sezone, a za Srbiju je upisao devet nastupa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.
 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berbor
20:29 16.11.2021.

Da li je bio cijepljen? Problemi sa cirkulacijom su neki od navedenih negativnih posljedica cijepljenja od covida

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije