VIKAO NA NJEGA

Sramota! Otkriveni detalji, vratar Engleske brutalno izvrijeđao Mandžukića na terenu

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
12.07.2018.
u 18:59

Vidjelo se odmah na snimci da mu je vratar Engleske nešto dobacio, a čitači s usana otkrili su i što.

Mario Mandžukić jedan je od junaka pobjede Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva. Super Mario borio se tijekom cijele utakmice, dres natopio znojem, a uspio je zabiti i pobjednički pogodak. 

- Nismo ni svjesni što smo napravili. Ovo je čudo. Ne zato što mi nemamo momčad za to nego ovo mogu samo velike momčadi, biti ovako hrabre. Mi gubimo od Engleza, ali vraćamo se i pobjeđujemo. Igramo ovakav turnir jer igramo sa srcem za našu Hrvatsku, rekao je Mandžo nakon susreta. 

A tijekom utakmice vodio je veliku borbu s Jordanom Pickfordom, vratarom Engleske. u 107. minuti, primjerice, hrvatski napadač bio je u sjajnoj situaciji, dobro pucao, ali mu je Pickford još bolje obranio. Pritom ga je zahvatio po nozi, Mandžo je pao i ostao ležati na travnjaku. 

Vidjelo se odmah na snimci da mu je vratar Engleske nešto dobacio, a čitači s usana otkrili su i što. Navijači su po društvenim mrežama krenuli širiti njegovu neprimjerenu izjavu. 

"Ustani, glupane", viknuo je Pickford. I Mario, borac kakav i jest, ustao je i dobro zapamtio njegove bezobrazne riječi. Samo nekoliko trenutaka kasnije Mandžo mu je zabio pobjednički pogodak i zavio ga u crno...

Na kraju se pokazalo da je to gol vrijedan finala u kojem će Mario odmjeriti snage s Llorisom. A Pickford neka malo razmisli o svom ponašanju... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije