TRANSFERI

Spustili cijenu za Perišića, Inter želi dovesti srpskog reprezentativca

Reuters/Pixsell
10.01.2019.
u 12:45

Interov kapetan Mauro Icardi kažnjen je sa 100.000 eura jer je kasnio na prozivku uoči početka priprema za nastavak sezone

Jose Mourinho dok je bio na kormilu Manchester Uniteda nije skrivao zanimanje za Ivana Perišića (29). Hrvatski reprezentativac bio je neko vrijeme na meti crvenih vragova, ali Inter je stalno povisivao cijenu, a zadnje je za Perišića tražio 45 milijuna eura. 

Izgleda da su crno-plavi popustili te Ivana više ne žele pošto-poto zadržati u Milanu. Inter je izvjesio novu cijenu za Perišića koja iznosi 25 milijuna eura, piše Tuttosport. 

Talijanski mediji ističu kako Inter priprema teren za ljetni prijelazni rok, kada žele dovesti neka nova zvučna imena.

Na vrhu popisa želja im je Luka Modrić, a žele i Sergeja Milinkovića-Savića koji bi uskočio na Perišićevo mjesto. Srpski reprezentativac koji trenutačno igra u Laziju na meti je još Juventusa, Milana i Manchester Uniteda.

A na Interovim izlaznim vratima je Mauro Icardi (25). Naime, kapetan momčadi kažnjen je sa 100.000 eura jer je kasnio na prozivku uoči početka priprema za nastavak sezone.

Njegova supruga i menadžerica Wanda Nara objavila je kako se s klubom nisu dogovorili.

- Nismo dobili zadovoljavajuću ponudu i u ovom je trenutku malo izgledno da Mauro produži ugovor s Interom. Ne možemo obnoviti ugovor pod istim uvjetima i za isti iznos. Mauro vrijedi puno više - rekla je Icardijeva menadžerica.

Interova kapetana žele madridski Real, Chelsea, Manchester United, PSG...

Icardiju ugovor ističe 2012. godine, a može otići za 110 milijuna eura. Zato crno-plavi inzistiraju na novom ugovoru, ali prvo moraju pitati Maurovu suprugu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije