Zbog pandemije

Sportska manifestacija 'Borsa Open' neće se održati ni u 2021. godini

borsa
Stojan Lasić
16.03.2021.
u 12:11

Zbog pandemije koronavirusa "Borsa Open" nije održan 2020. godine, a iz istog razloga turnir neće biti organiziran ni ove godine.

Predstavnici Judo kluba (JK) "Borsa" Mostar i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj u utorak su održali sastanak na kojem je istaknuta važnost sporta u Mostaru kao potencijalno važnog čimbenika za izgradnju društva.

"Posjet je obilježen razgovorom o službeno najvećem sportskom događaju u povijesti Mostara, koji je u domu mostarskog sporta dobio i posebno mjesto, a riječ je o poznatoj manifestaciji pod nazivom 'Borsa Open', koja je posljednji put organizirana u studenom 2019. godine, kada je okupila 1.139 natjecatelja iz 28 zemalja, te kroz pet dana obuhvatila top judo turnir i međunarodni trening kamp", priopćeno je iz JK "Borsa" Mostar.

Zbog pandemije koronavirusa "Borsa Open" nije održan 2020. godine, a iz istog razloga turnir neće biti organiziran ni ove godine.

"Borsa Open jedan je od najorganiziranijih sportskih projekata u BiH, te jedan od najvećih sportskih i turističkih potencijala regije. Činjenica da se u nesezonskom periodu povodom Borsa Opena napravi nekoliko tisuća noćenja dovoljno govori o važnosti ovog događaja u svim područjima", naglašeno je na sastanku.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj naglasio je važnost JK Borsa za Mostar kao primjer jednog od najorganiziranijih kolektiva u regiji, a predstavnici Borse predsjedniku Saveza zahvalili su na gostoprimstvu i pomoći u projektima koje klub provodi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije