Posušje

Sport i humanost još jednom pobijedili u posuškoj dvorani

06.12.2016.
u 10:00

Posušani će dugo pamtiti događaj koji se zbio u posuškoj Gradskoj sportskoj dvorani. Mnoge je privukao revijalni i humanitarni susret veterana NK Rakitno i kolega iz NK Hajduk iz Splita. To je bila dobra zamisao jer Posušani vole sport i događaje, posebice kada su humanitarnog karaktera, kao što je bio i ovaj za bolesnog dječaka Petra iz Rakitna.

Hajdukovci nisu bili prejaki i kompletni pa su ih nadopunili neki veterani iz Posušja i Širokoga Brijega, a među njima je bio nekad standardna Hajdukova špica Stanko Bubalo.

Igralo se sportski, hajdukovci su bili malo bolji i na kraju uspjeli pobijediti domaćina. S dva pogotka Bubala bilo je 2:1 za Splićane. No, rezultat je bio sporedan i revijalan. Puno važniji bio je cilj radi kojeg je i organizirana ova humanitarna nogometna utakmica. Potaknuo je suradnju veterana i slične akcije. Ovaj događaj uveselili su mnogi, pa i poznate pjevačke zvijezde. Nastup mladih sportaša u brojnim sportovima pokazao je mnogima na punim tribinama kako je Posušje mjesto mladosti i sporta. I još nešto što je potvrđeno - kraj dobrih ljudi. Pred nadolazeći Božić u Posušju se već osjete radost i veselje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije