Antonio Lasić najavio drugi Golden Glory Fight Night koji će se održati 5. kolovoza u Širokome Brijegu

Spektakl na Pecari: Čak 10 vrhunskih mečeva kickboxa i boksa, snage u ringu odmjerit će prvaci država, Europe i svijeta

storyeditor/2023-06-21/boks.png
Foto: vl
1/4
22.06.2023.
u 09:52

Zahuktavaju se pripreme za veliki spektakl u kojemu će glavnu ulogu odigrati - borilački sportovi. Riječ je o događaju Golden Glory Fight Night koji će se u središtu Zapadnohercegovačke županije održati u subotu, 5. kolovoza, s početkom u 21 sat.

Zahtjevan događaj

Golden Glory Fight Night bit će održan, kako doznajemo od organizatora Antonija Lasića, u širokobriješkoj Športskoj dvorani Pecara.

- Sve ljubitelje borilačkih sportova u toj noći očekuje čak 10 vrhunskih mečeva kickboxa i boksa. Snage u ringu odmjerit će tom prigodom aktualni prvaci država, Europe i svijeta - kaže za Večernji list Antonio Lasić koji dodaje kako gledatelje u toj kolovoškoj večeri očekuje i puno specijalnih gostiju iz svijeta borilačkih sportova.

No, detalje nam još ne otkriva.

Antonio Lasić, organizator događaja Golden Glory Fight Night, inače je član Kickboxing kluba "Dragovoljac" iz Livna i višestruki je i aktualni prvak države u kickboxu, a profesionalno se bavim i boksom.

Pitamo Antonija, s obzirom na njegove tek 24 godine, što ga je uopće navelo da se uhvati "ukoštac" s organizacijom ovoga itekako zahtjevnoga događaja, kada se Široki Brijeg u svijetu sporta ponajprije promatra kao nogometni odnosno košarkaški grad.

- Cilj mi je stvoriti borilačku tradiciju u Širokome Brijegu, kao i predstaviti ovaj grad, ljude i sport te prenijeti pravu sportsku sliku Širokog Brijega u regiju, ali i mnogo šire - kaže nam Lasić.

Ponavlja još jednom kako je ovaj događaj tim više značajan jer u sportskom svijetu predstavlja "ne samo Grad Široki Brijeg već i sve nas". Lasić, dakako, kako naglašava, kroz ovaj događaj, ali i kroz svakodnevne aktivnosti, želi popularizirati boks i kickbox te od njih stvoriti tradiciju borilačkog sporta u gradu na Lištici.

- Želim također iz godine u godinu to podizati na što višu razinu kako bi jednoga dana i borilački sport postao prepoznatljiv brend u Hercegovini - kaže nam Lasić koji je i ovom prigodom pozvao sve ljubitelje borilačkih vještina da dođu i pogledaju neke od najboljih boraca iz regije jer - uzbuđenja i adrenalina zasigurno neće nedostajati.

Inače, Golden Glory Fight Night ove će se godine u Širokome Brijegu održati drugi put. Prva je noć borilačkih sportova održana potkraj protekle godine, odnosno 10. prosinca. I tada se jednako moglo uživati u vrhunskim mečevima, a događaj je prošle godine okupio 16 vrhunskih boraca. Brojni su gledatelji mogli uživati i u demonstracijskim borbama u t​aekwondou.

Uspješna realizacija

Ne sumnjamo kako će tako biti ponovno - 5. kolovoza kao ni da su ispred organizatora još brojne godine uspješne realizacije navedenoga spektakla koji će, očito, postati tradicionalan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?