košarka

Spars bolji od Mladosti iz Zemuna

22.03.2022.
u 17:19

Bosanskohercegovački predstavnik u ABA 2 ligi turnir u Širokom Brijegu otvorio pobjedom

Košarkaši Sparsa sa Ilidže pobjedom 102:98 nad Mladosti iz Zemuna otvorili su nastup na posljednjem turniru regionalne košarkaške ABA 2 lige koji se igra u Širokom Brijegu. Momčad Miodraga Kadije u jednom trenutku imala je viša od dvadeset poena ali su u završnici susreta dozvolili protivniku da im prednost ugrozi. Do ovog kola i jedna i druga momčad bile su bodovno izjednačene i
imale su po šest pobjeda. Sedmom pobjedom Spars, ne samo da je izborio siguran prolaz na završni turnir u Skoplju, već i u dva preostala kola imaju prigodu borit se za visoki plasman. U pobjedi nad sastavom iz Zemuna isticali su se Buza , Vrbica i Ramljak. Ramljak i Buza u prvom poluvremenu nisu promašili niti jedan šut. Ramljak je u tom dijelu igre postigao 16 poena, Buza 15, koliko je uknjižio i Vrbica. U nastavku susreta Vrbica je nastavio puniti koš Mladosti i ukupno upisao 27 poena, Buza je dodao 25, dok je Ramljak ostao na koš učinku iz prvoga dijela. U poraženom sastavu Livingston je upisao 34, a Bojić 24 poena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?