SVE ZNAJU...

Španjolski mediji se raspisali o Daliću: Pogledajte što kažu o livanjskom 'biskupu'

26.06.2021.
u 16:44

Španjolski mediji koncentrirani su na susret s Hrvatskom koji je na rasporedu u ponedjeljak od 18 sati u Kopenhagenu.

Osim što su najavili da će vatreni biti 'desert' furiji, uhvatili su se i našeg izbornika Zlatka Dalića. Konkretno, španjolski As je ispričao cijelu njegovu priču. Od 2017. kada je preuzeo vruću klupu nakon otkaza Anti Čačiću pa sve do Rusije i sada - Eura.

- Zlatko Dalić je svoje igrače 2017. upoznao u zračnoj luci 48 sati prije odlaska u Ukrajinu. Preuzeo je reprezentaciju u vrlo delikatnoj situaciji, a za većinu Hrvata bio je praktički anonimna osoba, nisu niti znali tko je on, a nakon utakmice s Ukrajinom je šest tjedana radio bez plaće. Tek nakon što je odveo Hrvatsku u Rusiju, sjeo je s Davorom Šukerom i potpisao ugovor - piše As.

- Hrvatsku je odveo do finala Svjetskog prvenstva, a na Euru je ušao među 16 najboljih. Davne 1998. Dalić je bio skroman nogometaš koji je u hrvatskom dresu bodrio reprezentaciju u Francuskoj. Danas je heroj nacije i uzor svojim igračima - zaključuje španjolski list.
 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
Volimrukomet
19:42 26.06.2021.

Bas me zanima sto ce se pisati poslije utakmice u ponedjeljak..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije