NIJE SVE ISTINA

Španjolci tvrdili da Ronaldo pomaže zaraženima od koronavirusa, ali...

15.03.2020.
u 12:39

Portugalska nogometna zvijezda i igrač Juventusa Cristiano Ronaldo odlučio je svoje hotele u Portugalu prenamijeniti u bolnice gdje bi se liječili oboljeli od koronavirusa, pisala je španjolska "Marca". 

Ronaldo ima luksuzne hotele u Lisabonu i Madeiri za koje su Španjolci tvrdili da će od sljedećeg tjedna postati bolnice za zaražene virusom COVID-19.

- Smještaj će svima biti besplatan, a Ronaldo će pokriti i sve troškove liječenja, plaće liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju - pisalo je u tekstu. 

Ipak, čini se da od toga zasad ipak ništa. Brojni izvori prenijeli su kako do te odluke još nije došlo, a da iako Ronaldo vjerojatno razmišlja o ovome, zasad se to ne može sa sigurnošću potvrditi.

Sam Portugalac nedavno se obratio putem Instagrama. 

- Svijet prolazi kroz teško razdoblje koje iziskuje brigu i pažnju svih nas. Danas ne pišem kao nogometaš, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto zbog onog što se događa i što djeluje na cijeli svijet. Vrlo je važno da pratimo savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i predstavnika vlasti o tome kako se boriti s aktualnom situacijom. Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih ostalih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam i s onima koji se bore s virusom, kao što je moj suigrač Daniele Rugani. Pružam potporu istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih i tako riskiraju vlastite živote - napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu. Ronaldo je trenutno u samoizolaciji na rodnoj Madeiri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije