tenis

Španjolci nositelji turnira u Banjoj Luci

14.09.2015.
u 06:15

Na turniru su se već odigrali kvalifikacijski susreti koji su ponudili dobar tenis i iznenađenja

Španjolci Daniel Himeno Traver i Marcel Granollers su glavni nositelji na 14. ATP Challengeru u Banjoj Luci. Oni se trenutačno nalaze na 76. i 77. mjestu svjetske rang ATP ljestvice. Pored njih veliku pozornost u Banjoj Luci privlači dolazak Davis Cup reprezentativca Srbije - Ilije Bozoljca. Kvalitetan tenis se očekuje u gradu na Vrbasu.

- Mi poštujemo svoje pobjednike, a Ilija Bozoljac je jedan od njih zbog toga je dobio posebnu pozivnicu. Na ovogodišnjem turniru ćemo tako uz Travera i Haneskua imati tri igrača koja su osvajala turnir. Ponovno smo okupili kvalitetne tenisače i idućih sedam dana gledatelji će uživati u kvalitetnim mečevima - dodao je Milan Radaković, direktor turnira u Banjoj Luci. Francuzi Axel Mishon i Sadio Dumbija, zatim Hrvat Antonio Savčić i Rumun Petru Luncanu izborili su sudjelovanje u glavnom dijelu turnira kroz kvalifikacije. U poslednjem krugu Antonio Savčić iz Hrvatske je 6:4, 6:2 eliminirao Talijana Nikolu Ghedinu 6:4, 6:2, dok je Dumbija bio uspješniji od drugog tenisača iz Hrvatske Ante Pavića 6:4, 6.4. Ranije su plasman osigurali Axel Mishon koji je 6:2, 6:3 svladao zemljaka Jeroma Inzerilla, dok je Petru Luncanu bio bolji od Duje Kerkeza 6:1, 6:4. Prema do sada viđenom očekuje nas dobar turnir u Banjoj Luci. (ddr)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?