ČEKA SE KRAJ SAGE

Španjolci: Modrić je riješio sve! Pitanje je sata kada ćemo vidjeti veliku objavu o hrvatskom maestru

13.06.2024.
u 21:24

- Nije mu do financija. Odbio je bogatu ponudu Saudijaca, sretan je u Realu. On i njegova obitelj procijenili su da ovdje imaju sve - pišu Španjolci

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Luka Modrić povest će vatrene na put do novog velikog uspjeha. A upravo o Modriću ovoga četvrtka na udarnim pozicijama piše portal najčitanijeg španjolskog sportskog dnevnika, Marce.

Naime, novinar Jose Felix Diaz piše da su Modrić i Lucas Vazquez već potpisali novi ugovor s madridskim Realom, u kojem će ostati i u sezoni 2024/25. Nisu još na Santiago Bernabeuu službeno objavili da je Modrić "njihov" i u njegovoj 13. uzastopnij sezoni u Realu, no pitanje je dana, zapravo i sata, kada će to biti učinjeno.

- Potpis novog ugovora Hrvata imat će posebno značenje. Naime, on će sljedeće sezone postati najstariji nogometaš koji je ikad igrao za Real, prestići će čak i Ferenca Puškaša.

Modrić će u rujnu napuniti 39 godina, a za Real je odigrao 533 službene utakmice. Marca piše kako nije sigurno da će se kapetan hrvatske reprezentacije oprostiti od vatrenih nakon Eura te da je moguće da će zaigrati i na SP-u 2026. godine.

- Nije mu do financija. Odbio je bogatu ponudu Saudijaca, sretan je u Realu. On i njegova obitelj procijenili su da ovdje imaju sve - pišu Španjolci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije