Poklepović predložio

Špaco: Dajte Hrvatsku Ćiri i meni i sigurno ćemo otići na EP

30.09.2010., Poljud, Split - Utakmica 2. kola Europske lige, Hajduk - Anderlecht. Stanko Poklepovic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL
17.09.2015.
u 06:15

Ima šjor Špaco Poklepović "B" varijantu za izbornika Hrvatske, predlaže sebe i Miroslava Blaževića za privremeni dvojac. Dva bivša izbornika, po njemu, Hrvatsku bi vodila iduća dva mjeseca. Poklepoviću je 77 godina, Ćiro je tri godine stariji, bila bi to zanimljiva kombinacija.

– Da su pametni, za ova dva mjeseca, dok ne završe kvalifikacije, uzeli bi Ćiru Blaževića i mene. Ćiro bi se bavio psihologijom, a ja taktikom i, vjerujte mi, to bi bila kombinacija koja bi Hrvatsku sigurno odvela u Francusku. A nakon što ostvarimo plasman, neka u miru sjednu i pronađu izbornika. Ovako je sve na brzinu, nije to dobar put – rekao je Poklepović. kojima su bili igrači prve momčadi, juniori te vodstvo i sponzori kluba. (rj)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije