poznata odšteta

Southampton apsolutno vjeruje u Oršića: Potpisao ugovor do 35. godine!

Mislav Orsic
Goran Stanzl/Pixsell
05.01.2023.
u 18:16

Za igrača koji je nedavno ušao u četvrto desetljeće riječ je o sjajnim vijestima. Iznos transfera je osam milijuna eura, uz dva milijuna eura potencijalnih bonusa.

Mislav Oršić (30) uskoro će službeno biti predstavljen kao novi igrač engleskog premierligaša Southamptona. Ponajbolji igrač Dinama, koji je na Maksimiru proveo bogate četiri i pol godine, ostvario je transfer karijere i spreman je za Premierligu, čije je klubove nerijetko rušio u modrom dresu.

Chelsea, West Ham, Tottenham...svi su osjetili kako je to igrati protiv popularnog Orše, a sada će se susretati i u prvenstvu. 

Talijanski novinar Nicolò Schira javio je na svom Twitteru na koliko su sezona Oršić i klub potpisali ugovor. Saintsi polažu velike nade u to da će ih naš reprezentativac izvući iz grčevite borbe za ostanak i dogovorili suradnju čak do 2027. godine!

Za igrača koji je nedavno ušao u četvrto desetljeće riječ je o sjajnim vijestima. Iznos transfera je osam milijuna eura, uz dva milijuna eura potencijalnih bonusa. 

Krilni napadač tada će imati 34 godine, odnosno biti u svojoj 35., koja se nekada smatralo smirajem karijere za igrače. Međutim, nogometaši igraju sve duže - dovoljno je pogledati Modrića koji ima 37 godina.

Potvrdili su tako na St. Mary'su da Oršića ne dovode samo da ih spasi u tekućoj sezoni, već se nadaju da će im pomagati i u godinama koje dolaze. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije