Loše vijesti

Šokantna objava Rafaela Nadala

20.08.2021.
u 14:55

Nekad prvi tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal (35), odlučio je prekinuti sezonu zbog problema sa stopalom koje ga muči već godinu dana.

- Nažalost moram završiti sezonu 2021. Iskreno, već godinu dana se mučim, borim se s nogom više nego što bih trebao i treba mi vremena da pronađem rješenje za ovaj problem ili ga barem popravim kako bih se mogao igrati u sljedećih nekoliko godina - poručio je Nadal.

Nadala ova ozljeda muči od 2005. godine, ali kaže da je spreman napraviti sve da se što prije vrati.

- Tijekom ove godine propustio sam stvari koje su mi jako važne, poput Wimbledona, Olimpijskih igara i sada US Opena - poručio je Španjolac.

A na terenima nećemo gledati ni Rogera Federera koji mora operirati koljeno iako je to dva puta učinio u 2020. godini. Pitanje je hoćemo li velikog Švicarca opet gledati s reketom u ruci.

- Želim si pružiti nadu da ću se vratiti na teren na ovaj ili onaj način. Realan sam, shvatite me. Znam jako dobro koliko je teško u mojoj dobi ići na operaciju. Pokušat ću se vratiti na teniske terene - poručio je nedavno Federer.

A sve ovo znači lakši put za Novaka Đokovića koji lovi rekordni 21. Grand Slam naslov. Za sada Federer, Nadal i Đoković imaju po 20.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije