KAKVA ŠTETA

Šok za Hrvatsku! Mateo Kovačić ne može igrati protiv Malte i Rusije

29.10.2021.
u 17:45
Trener Chelsea Thomas Tuchel govorio je o Mateu Kovačiću i rastužio navijače kluba i reprezentacije Hrvatske.

Naime, Tuchel je na presici prije utakmice s Newcastle Unitedom otkrio da se Kovačić ozlijedio na zadnjem treningu i to pred sami kraj treninga. Ozlijedio je tetivu i neće ga biti nekoliko tjedana, a to znači da gotovo sigurno propušta najvažnije utakmice Vatrenih u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Malte i Rusije, 11. i 14. studenoga, prenosi Gol.

Udarac za Vatrene

Kovačić puno znači za Chelsea, ali isto tako postao je nezamjenjiv u reprezentaciji Hrvatske koja će sada biti jako pogođena njegovim izostankom jer je Kovačić jedan od rijetkih koji ima sigurno mjesto u prvih 11.

Veći teret na Modriću

Sada će Luka Modrić vjerojatno morati odigrati dvije utakmice u tri dana i Dalić si neće moći priuštiti da ga odmara u dvoboju protiv Malte kojeg bi Hrvatska po svemu trebala dobiti i okrenuti se odlučujućoj utakmici protiv Rusije na Poljudu koja donosi plasman u Katar.

‘‘Jučer smo dobili tužnu vijest. Kovačić se ozlijedio u zadnjoj minuti treninga. Radi se o ozljedi tetive i van terena će biti nekoliko tjedana. Nadam se da će se vratiti nakon reprezentativne stanke‘‘, rekao je Tuchel.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije