alkotest

Šok u Unitedu: Rooney neće igrati u LP-u zbog alkohola

Wayne Rooney
08.12.2015.
u 15:31

Nogometaš Uniteda Wayne Rooney izostavljen je s popisa za večerašnji susret s Wolfsburgom u LP-u. Rooneyju su, nakon testova, pronađeni tragovi alkohola u krvi

Kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney izostavljen je iz momčadi koja danas igra utakmicu u Ligi prvaka protiv Wolfsburga u Njemačkoj. Presudna je ovo utakmica i za jedne i za druge pošto je grupa B izjednačena. Između prvog i trećeg mjesta je samo dva boda razlike. 

Sudeći prema glasinama na Otoku, engleski reprezentativac nije izostavljen zato što je ozlijeđen nego zato što su mu pronađeni tragovi alkohola u krvi. Nogometaši Uniteda morali su proći obavezno testiranje krvi na Carringtonu, Unitedovu trening kampu.

Ako je ova glasina točna, Rooney bi se mogao naći pred težom disciplinskom kaznom Louisa Van Gaala. 

Uz Rooneyja, u Njemačku neće putovati ni Morgan Schneiderlin koji ima problema s ozljedom. Stoga je Louis Van Gaal bio primoran malo promijeniti roster.

Igrači Uniteda koji će konkurirati za nastup s Wolfsburgom

David De Gea, Sergio Romero; Paddy McNair, Chris Smalling, Guillermo Varela, Cameron Borthwick-Jackson, Daley Blind, Matteo Darmian; Bastian Schweinsteiger, Michael Carrick, Sean Goss, Nick Powell, Ashley Young, Jesse Lingard, Andreas Pereira, Juan Mata; Memphis Depay, Marouane Fellaini, Anthony Martial.

I Wolfsburgu i Unitedu pobjeda igra za prolaz u osminu finala LP-a. Jedini slučaj gdje United može remizirati ili izgubiti je ako PSV izgubi od CSKA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije