AUSTRIJANCI PRED VRATIMA

Šok u Maksimiru! Zoran Mamić neće voditi ključnu utakmicu, otkrivamo razlog

Davor Javorović/Pixsell
03.11.2020.
u 17:58

Plavi s nelagodom čekaju rezultate testova, a u međuvremenu će momčad vodi Damir Krznar

Uoči jedne od najvažnijih utakmica u skupini Europske lige, one u četvrtak u Maksimiru protiv austrijskog Wolfsbergera, Dinamo se našao u velikim problemima. Naime, trener prve momčadi Zoran Mamić pozitivan je na koronavirus i nije vodio posljednje treninge plavih, a neće ga biti ni na klupi Dinama u četvrtak, a ni u nedjelju protiv Istre u domaćem prvenstvu.

Koliko znamo, nije jedini, još je jedan igrač pozitivan, tako da su zbog korone sada već dvojica izvan stroja. Mamić i taj posljednji zaraženi igrač navodno su osjetili simptome pa su testirali, a danas je slijedilo uobičajeno testiranje svih pred europsku utakmicu i naravno da u Maksimiru strahuju od rezultata koje će dobiti u srijedu ujutro.

Krznar umjesto Mamića

– Mi smo optimisti, nadamo se da nas korona neće još više oslabiti. Vjerujem da možemo napraviti dobre rezultate u te dvije utakmice protiv austrijskog kluba, prije svega u četvrtak u Maksimiru – kazao je predsjednik Dinama Mirko Barišić. Kako bilo, plavi s nelagodom čekaju  rezultate testova, a u međuvremenu momčad vodi Damir Krznar, Mamićev pomoćnik i on će biti na klupi plavih u četvrtak, za tu izuzetno važnu utakmicu.

A taj Wolfsberger je, izgleda, opasan kao sam vrag, još je opasniji zato što Dinamo baš i ne igra na svojoj najboljoj razini i to se čini kao veća opasnost od same austrijske momčadi koja je dosad najviše pokazala u ovoj skupini Europske lige i zasluženo je na vrhu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije