Manchester United

Službeno: Louis van Gaal dobio je otkaz, Mou preuzima United!

Louis van Gaal
23.05.2016.
u 13:45

Van Gaal i njegovi pomoćnici napuštaju Old Trafford, a jedino Ryan Giggs nije dobio otkaz, tako da je njegova sudbina u ovom trenutku nepoznata

Louis van Gaal od danas je bivši. Nizozemac je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda samo dva dana nakon osvajanja FA kupa. Jose Mourinho njegova je zamjena, a njegov agent Mino Raiola tvrdi da će se sve znati do početka Eura. 

Jutros je održan sastanak Nizozemca i izvršnog dopredsjednika kluba, Eda Woodwarda u klupskom kampu. Van Gaal i njegovi pomoćnici napuštaju Old Trafford, a jedino Ryan Giggs nije dobio otkaz, tako da je njegova sudbina u ovom trenutku nepoznata, piše 24sata.hr.

Budući da je Van Gaal imao još godinu dana ugovora pred sobom, klub će mu isplatiti izdašnu otpremninu. Za to se brine njegov odvjetnički tim na čelu sa Paulom Gilroyem, odvjetniku koji je posredovao i kod 'slučaja Moyes' gdje je Škot financijski dobro prošao. Nema sumnje da će i Nizozemac...

Nizozemac ostavlja Portugalcu nedorečeni United kojeg smatraju najdosadnijom momčadi u Engleskoj, ali i šire, budući da njihov jalovi posjed nije uspio pogurati klub barem do pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Nedavno osvojeni FA kup slaba je utjeha zahtjevnim navijačima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije