trener zrinjskog

Slišković: Očekuje nas teška utakmica u Vitezu, ali sam optimist

25.08.2017.
u 15:35

Nogometaši Zrinjskog nakon uspješnog gostovanja u Tuzli u 6. kolu Premijer lige BiH gostuju Vitezu.

Tri boda iz susreta sa Slobodom donijela su Zrinjskom diobu prvog mjesta na tabeli sa Željezničarom, dok je Vitez na dnu sa četiri poraza i jednim remijem. Unatoč velikoj bodovnoj razlici, trener Blaž Slišković očekuje tešku utakmicu.

- Vitez je ekipa koja ima ono što imaju te male ekipe, motiv i želju, i ako se ne suprotstavite na isti način ili čak i više na terenu, teško da možete pobijediti - kazao je Slišković.

No, optimist je kada je u pitanju iduća utakmica.

- Budemo li pokazali onakvu želju kao u Tuzli, uz kvalitet koji imamo vjerujem da možemo ostvariti povoljan rezultat, a to je pobjeda - dodao je.

Kada je u pitanju igrački kadar, u redove Plemića vraća se Matija Katanec. Nemanja Bilbija ima malih problema s ozljedom, ali nakon odrađenih terapija, trener Slišković smatra da njegov nastup neće biti upitan. Također, trener je najavio i određene promjene u sastavu aktualnog prvaka BiH.

Utakmica Vitez- Zrinjski igra se 26. kolovoza od 17 sati.

Pogledajte VIDEO

Preuzmite VIDEO

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije