na golf terenu Topala

Slavni hrvatski košarkaš Toni Kukoč zaigrao golf u Posušju

Toni Kukoč golf
Foto: Radioposusje
1/3
22.08.2023.
u 08:39

"Prijateljima u Americi ću svakako ispričati o ovom terenu i vratit se ponovno da ga odigram.", rekao je Kukoč.

Proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč boravio je Posušju gdje je zaigrao i golf na golf terenu Topala. Odigrao je rezultat -1, odnosno 63 udarca, što je nadprosječno dobar rezultat, pogotovo za nekoga tko igra prvi put jer ne poznaje teren na Topali, piše Radioposusje.

Toni živi u Americi, gdje veliki dio vremena igra golf, a godišnje nekoliko puta dođe u Split, gdje ima prijatelje golfere. Naravno, s jednima je došao u Posušje, a to su Murat Hot i Tomislav Šiško.

 

Foto: Radioposusje

U svojoj karijeri, Toni je osvojio europske naslove u klupskoj i u reprezentativnoj košarci, naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom, dvije olimpijske medalje te naslove prvaka NBA profesionalne košarkaške lige. Iako poznat po tome da je u momčadi mogao igrati na bilo kojoj poziciji (uz visinu 211 cm), ipak je uglavnom igrao kao krilo. Godine 2017. primljen je u Kuću slavnih FIBA-e, a prilikom svečanosti zabio je tricu sa sredine igrališta. Godine 2021. primljen je u Kuću slavnih košarke, a nagradu mu je uručio njegov bivši suigrač Michael Jordan.

 

Foto: Radioposusje

 

Kukoč se našalio na upit: kakav mu je teren, te je odgovorio uz smiješak da mu se teren mu se svidio, jedino su mu greenovi malo spori u odnosu na američke. 

U Chichagu, gdje Toni boravi, inače ima 170 golf terena, no svakako kako je kazao Topala, Posušje, gostoprimstvo ljudi ostat će mu u jako dobrom sjećanju.

"Prijateljima u Americi ću svakako ispričati o ovom terenu i vratit se ponovno da ga odigram.", poručio je Kukoč.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije