Sloboda

Škahiću dijagnosticirana tuberkuloza

20.06.2017.
u 14:04

Nogometaš Slobode Ibrahim Škahić pojavio se na prozivci uoči početka priprema za naredno prvenstvo i na prvom treningu, ali nakon toga nije viđen među ostalim igračima na Tušnju.

Špekulacije o tome da je napustio klub kako bi prešao u drugi, opovrgnuo je šef Stručnog štaba Vlado Jagodić.

- Škahića nema na treninzima već pet-šest dana. Morali smo ga osloboditi, jer ponovno ima zdravstvenih problema, što se vidjelo po njegovoj igri u finišu prošlog prvenstva. Naravno, ne mogu riskirati niti zdravstveno ugroziti bilo koga. Ulazimo u strašno visok intenzitet treninga u ovom tjednu i Škahić mora biti potpuno zdrav. Tako da je veliko pitanje što će biti s njim i u kojoj mjeri možemo računati na njega - izjavio je Jagodić za Fenu.

Potvrdio je ovo u razgovoru za Fenu i klupski liječnik, dr. Kasim Salković, rekavši da je Škahiću prije godinu dana dijagnosticirana tuberkuloza.

- Moramo biti jako oprezni i radi igrača, a i radi kluba. Škahić je upućen na detaljne preglede koja će platiti Sloboda. On od specijaliste za plućne bolesti mora donijeti nalaze u kojima decidno stoji ima li opasnosti za njegovo zdravlje i može li igrati ili ne. Bez tih papira nije uputno uključivati ga u trenažni proces - rekao je dr. Salković.

Škahić je u Slobodi igrao na poziciji stopera, tako da je manjak igrača na ovim pozicijama u redovima "crveno-crnih" postao ozbiljan. osobito nakon što je Jovo Kojić "izradio" Tuzlake iznenada prešavši u federalnog prvoligaša Slogu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije